Loading Map....

hõrgutis “Aeg on peatu”
6 portsjonit

Mida vaja on?

parajat seapead
2 dl sinepit
100 g vürtsikilu
1 spl suhkrut
Must pipart

Kuidas valmistada?

Puhasta kilud ja purusta saumikseris. Lisa sinep ja suhkur ning sega hoolikalt. Vajadusel lisa pipart. Pese ja kuivata seapea, tõsta ahjupannile ja määri maitseseguga. Enne ahju tõstmist vala pannile 2 dl vett, et pea ära ei kuivaks. Küpsetamise ajal kasta pead aeg-ajalt leemega. Küpseta sigudikku 175-kraadises ahjus, kuni pea sisetemperatuur on 80 kraadi. Kõrvale hammusta 100% rukkijahust rukkileiba.

———————————————————————————–
Kristel Maamägi (1986) on vabakutseline kunstnik, kes tegeleb peamiselt teatri ja koomiksiga kuid kasutab väljendusvahenditena meelsasti ka teisi kunstiliike. Ta on õppinud Tartu Kunstikoolis kunstilist kujundamist ja Eesti Kunstiakadeemias stsenograafiat. Maamägi on ennast täiendanud Imatra Kunstikooli graafika osakonnas Soomes ja Praha Näitekunsti Akadeemia nuku-ja alternatiivteatri osakonnas Tšehhis. Ta on teinud lavakujundusi Eestis ja Tšehhis. Ta on osalenud autorikoomiksi-, maali-, nuku-, ja multimeedianäitustel Eestis, Soomes, Lätis, Leedus, Austrias, Saksamaal ja Ungaris. Tema varasemaid tegemisi saab vaadata siit: http://kristelmaamagi.tumblr.com/ 

———————————————————————————–

Näituse mittetäielik ilmumiste nimekiri:

Comments are closed.

Return to Top

08_AEG ON PEATU

Home